L'Anoia

Matí: Casal La Salle-Calaf-Santuari de Pinós-Calaf-Sant Martí de Sesgueioles

Santuari de Pinós: Hi ha una rosa dels vents esculpida en un monument de pedra. Simbolitza la ubicació del centre geogràfic de Catalunya.

Calaf: Llocs d'interès: l'església parroquial de Sant Jaume, d'estil gòtic tardà, dotada d'un esvelt i alt campanar, d'estil barroc, de forma octogonal i de 52m d'alçada, que ha esdevingut símbol inequívoc d'orgull en el sentir dels Calafins. El convent de Sant Francesc, cases senyorials i la Plaça Gran i els portals de la Vila. Els dissabtes, mercat de Calaf.

Sant Martí de Sesgueioles: Poble que identifica el lloc quan algú es desplaça al Casal La Salle, encara que realment pertany al municipi de Veciana.

Dinarem al restaurant "Cal Llenegues" (Ciutadella, 12- Tel. 93.869.82.36-Ferran)

Tarda: migdiada, tarda a la fresca i Segur o Copons i Prats de Rei.

Segur: venda de formatges artesans.

Copons: Bonica localitat de racons majestuosos i proporcions equilibrades, amb cases de pedra ben conservades del s. XVIII i una magnífica plaça major porticada.

Els Prats de Rei: antiga ciutat reial situada enmig d'una plana molt bonica, de la qual cal visitar el barri vell i la plaça porticada. A la sortida del poble, per la carretera d'Igualada, hi ha una airosa torre romànica rodona de 20 metres d'alçada, anomenada La Manresana.

Sopar i dormir: Casal La Salle

 

<< Tornar

Casal La Salle 08289 - VECIANA Tel. 93 869 80 87 Fax: 93 868 12 41